Om oss

B E A U T Y S P O T er en norsk nettbutikk for deg som ønsker å finne ALT til din unike skjønnhet på ett og samme sted 🌟
Vi tilbyr hovedsakelig koreanske produkter, men har en visjon om å kunne tilby produkter tilpasset alle hår- og hudtyper.

 

Nettbutikken drives av Heba, som selv i mange år hatt store utfordringer med å finne produkter tilpasset sin hårtype. Testing av alle mulige produkter over flere år har resultert i redusert hårkvalitet, altfor frizzy og glanseløst hår. Vi snakker i utgangspunktet om langt, mørkt og tykt hår som er vanskelig å finne tilpassede produkter til. Hos BeautySpot skal Heba klare å hjelpe deg med å finne riktige hårprodukter spesielt tilpasset ditt hår - uavhengig av farge, type og tilstand!

 

K-beauty produkter har dessuten aldri før vært så populært slik det er i dag. Blant tilbydere av koreanske produkter er det svært mange som fokuserer på hud og kropp, men lite snakkes det om hår og dets utfordringer. BeautySpot har derfor sitt hovedfokus på hår! Med vårt unike utvalg av merker og produkter innen hårpleie vil du garantert finne det som passer best for deg og dine utfordringer👌Vi fyller ikke nettbutikken med produkter for å tilby størst utvalg av produkter - vårt hovedfokus er å tilby produkter uten skadelige ingredienser, og heller naturlige og veganske. De aller fleste av produktene våre er frie for parabener, silikoner, sulfater og andre kjemikaler som kan være skadelige for hår og hud, og ikke minst jordkloden vår. Vi tilbyr med dette et utvalg av produkter som er håndplukket spesielt med sine ingrediensinnhold.

 

B E A U T Y S P O T har som mål å tilby hårprodukter til ALLE hårtyper og utfordringene som følger med. Sliter du med å finne riktige hårprodukter til din hårtype? Fortell oss litt om deg selv og hva du ønsker på post@beautyspot.no


Mangler du noe eller har en kommentar? Tips oss på post@beautyspot.no